
Szanowni Państwo,
w imieniu Polskiego Towarzystwa Żywienia Klinicznego Dzieci serdecznie zapraszamy do udziału w kolejnej edycji kursu żywieniowego ” Żywienie pozajelitowe i dojelitowe w warunkach szpitalnych i domowych”, który odbędzie się w dniach 05-06.04.2019 w Zielonej Górze.
Wspólnie z wykładowcami będziemy analizować wybrane przypadki pod kątem praktycznego rozwiązywania problemów diagnostycznych i leczniczych.
Wspólnie z ekspertami będziemy również poznawać zasady żywienia pozajelitowego oraz dojelitowego. Po prezentacji sprzętu, warsztatowe ćwiczenia będą polegać na rozwiązywaniu przypadków klinicznych, gdzie każdy uczestnik będzie miał możliwość własnego wyboru metody postępowania, a następnie wspólnie cała grupa opracuje optymalny model postępowania.
Jesteśmy przekonani, że ta formuła oraz praca w tak szerokim gronie specjalistów przyniesie wiele istotnych wskazówek jak również będzie cenną płaszczyzną wymiany poglądów i doświadczeń.
Da także możliwość dyskusji oraz znalezienia odpowiedzi na pojawiające się pytania i wątpliwości w dziedzinie żywienia klinicznego dzieci.
Serdecznie zapraszamy
dr hab. Agnieszka Szlagatys-Sidorkiewicz, prof. nadzw.
Prezes Polskiego Towarzystwa
Żywienia Klinicznego Dzieci
Grape Town Hotel
al. Wojska Polskiego 79
65-762 Zielona Góra
Termin opłaty | do 10.03.2019 | od 11.03 - 21.03.2019 | od 22.03 - opłata na miejscu |
---|---|---|---|
Opłata dla Członków PTŻKD | 350 PLN | 400 PLN | 450 PLN |
Opłata dla Uczestników nie będących Członkami PTŻKD | 400 PLN | 450 PLN | 500 PLN |
Opłata rejestracyjna zawiera
- udział w kursie
- materiały zjazdowe w formie CD
- certyfikat potwierdzający uczestnictwo w kursie
- pełne wyżywienie podczas trwania kursu:
- udział w piątkowym i sobotnim obiedzie
- udział w piątkowej kolacji
- udział w przerwach kawowych
Wpłaty należy dokonać do 20 marca 2019 r. Brak wpłaty w terminie skutkuje skreśleniem z listy uczestników.
O wysokości opłaty rejestracyjnej decyduje data wpłaty a nie data dokonania zgłoszenia.
Opłatę należy uregulować po dokonaniu rejestracji i otrzymaniu potwierdzenia z należna kwota, na konto:
Santander Bank Polska S.A.
al. Jana Pawła II 17
00-854 Warszawa
Numer konta: 38 1910 1048 2208 1964 5294 0003
(Grupa Medica s.c., ul. Pomorska 40, 91-408 Łódź).
Prosimy o dopisanie w tytule przelewu ,,Udział (imię i nazwisko uczestnika)-Kurs żywieniowy” Korekty wystawionych faktur możliwe są do 14 dni po zakończeniu Kursu
Opłaty za wysyłkę Faktury VAT: wysyłka elektroniczna e-mail : 0,00 zł list zwykły polecony: 5 zł
Termin rezygnacji od 10.03.2019 od 22.03.2019
opłata rejestracyjna potrącenia 50% brak refundacji
Zmiany i anulacje przyjmuje wyłącznie Biuro Organizacyjne Grupa Medica s.c. ul. Pomorska 40, 91-408 Łódź. Obowiązuje forma pisemna rezygnacji, wraz z podaniem numeru konta bankowego, na które zwrócimy refundowaną kwotę. Opłaty mogą zostać przepisane na inną osobę po uzgodnieniu i akceptacji organizatora.
Termin bezkosztowej rezygnacji z zamówionych usług upływa 09.03.2019
Rezerwacja i opłata noclegu pozostaje w gestii uczestników.
Przy rezerwacji noclegu w hotelu Grape Town prosimy o powołanie się na hasło „kurs żywieniowy”, które umożliwi Państwu uzyskanie preferencyjnych cen noclegowych:
– pokój jednoosobowy 250 zł
– pokój dwuosobowy 300 zł
Strona Hotelu:
Rezerwacji noclegu można dokonać droga mailową: marketing@grapetownhotel.pl oraz poprzez kontakt telefoniczny 68 411 40 00.
Doba hotelowa zaczyna się o godzinie 14:00, a kończy dnia następnego o 12:00.
Cena zawiera śniadanie, parking, siłownię i bon na 1 godzinę w strefie SPA.